Fietsroutes

Welkom bij Ons Trefpunt.

Hier kun je zowel je fietsroute starten als ook genieten van een rustmomentje. Strijk neer op ons mooie terras (zeker bij een lekker zonnetje), met ruim 40 zitplaatsen, voor een heerlijk kopje koffie met een verse appelpunt met slagroom of bekijk onze uitgebreide menukaart met als specialiteit onze boeren schnitzel of onze eigen huisgemaakte varkenshaassaté!

Wij beschikken over voldoende parkeergelegenheid en kun je eventueel ook jouw electrische fiets opladen.
Uitwaaien in de Bommelerwaard.

Deze neemt je mee op ontdekkingstocht door de veelzijdige Bommelerwaard. Gelegen tussen de Waal in het noorden en de Maas in het oosten en zuiden is er altijd strijd geweest tegen de eeuwige rivaal: het water.

Fietsroute Hedel, Hurwenen en Zaltbommel

Een vestingstad van meer dan duizend jaar oud, gelegen aan de Waal en vernoemd naar de invloed van het zoute water op het land. Zaltbommel betekent “zoute boomgaard” en heette oorspronkelijk Bommel.

Fietsen tussen Zaltbommel, Maas en Waal

Een bijzonder plekje waar je langskomt bij deze route is de Delwijnse molen, waar nu alleen nog maar de romp van over is gebleven. In 1740 besloten zes polders in de Bommelerwaard tot de bouw van zes achtkante schepradmolens, te weten vier binnenmolens en twee voormolens, waarvan de bouw op 13 en 14 mei 1740 werd aanbesteed.